Българка зае 6-то място на Мисис Свят 2016 в Китай

Десислава Крайчева зае шесто място в конкруса Мисис Свят 2016, който тази година се проведе в Китай. Представителки на 33 държави се състезаваха в балната зала на изискания Good view Hotel Tangxia в провинция Dongguan. Представителката на  Полша спечели титлата, следвана от  Америка, Корея и Канада,които влязоха в топ пет. На крачка от короната се размина и българската представителка Десислава Крайчева,к оято се нареди на почетното 6-то място.

Шестата по красота омъжена жена на планетата е на 34 години, родена е в София, завършила е университета "Св. Климент Охридски", специалност "Международно право", магистърска степен. Живее и в Калифорния, има къща на голф игрище в затворен охраняем комплекс. В Лас Вегас се занимава спокупко-продажба на недвижими имоти.

Има и международен бизнес. Помага на нуждаещи се хора в затруднено здравословно състояние у нас и по света. Тя е от борда на директорите и основателка на "Volunteers for humanity" и се занимава активно с благотворителност.

„За съжаление Деси неуспя да влезе в топ 5, но остана 6-та в света“ коментира пред българските медии Анита Мейзер, изпълнителен директор за конкурса за България, която влезе в най отговорната задача да координира всички участнички и всичко, свързано около конкурса Director of pageant coordination.

Собственика на правата Дейвид Мармел остана изключително  впечатлен от красота, стилно обличане, поведение, цялостното и представяне на българката. За съжаление Деси имаше много сериозна сценична треска и затова не успя да стане поне втора, както се очакваше първоначално.

Тя представи България на най високо ниво и успя да покаже на света, че има не само красота, но и всичко останало. Тя е един изключителен човек, бизнес дама с класа  поведение и достойна жена.

Сподели в: