Българката Християна Вучева е финалистка в конкурса Elite Model Look – Прага

Моделът на “Визаж” Християна Вучева замина за финала на 24-я конкурс Elite Model Loоk – Прага , който ще бъде на 21 април 2008 г.

От 12 до 21 април всекидневието на 60 изгряващи звезди на агенция Elite, сред които и Християна,  преминава в тренировки, промени на прически и репетиции, за да се представят достойно пред журито от професионалисти в модния бранш на финала.
За победителки на един от най-престижните международни конкурси за модели ще бъдат избрани 15 момичета, от които зависи да постигнат успехите на легендите Синди Крауфорд, Инес Састре, Линда Войтиова, Шарлот ди Калипсо, Линда Еваджелиста и Жизел Бюндхен.

Да работят за най-известните дизайнери, да позират престижни модни списания, да бъдат снимани от най-добрите фотографи и да пътуват из целия свят – това е перспективата пред всяка финалистка на 24-то издание на конкурса Elite Model Loоk, който се провежда в 47 държави.

Християна Вучева е ново лице на агенция “Визаж” от Elite Model Bulgaria 2007. Тя е на 17 години. Родена е в София и е 11 клас в Първа английска езикова гимназия.
Християна е на страниците на съвместния календар на "Визаж" и списание FHM за 2008 година и неотдавна се завърна от професионални ангажименти в Италия. Преди дни замина за Прага, за да се подготви за световния финал на 21 април.

Elite Model Look е най-престижният интернационален конкурс за модели. Това се дължи на практиката победителките в него да започнат работа веднага за най-добрите дизайнери, фотографи и списания. Целта е създаване на топ модели от световна величина. Това обяснява и факта, че до финалите достигат само момичета с безспорни качества и безупречна визия.

Сподели в: