Буря от емоции и неочаквани отговори в романтичната комедия "Въпрос на време"

Номинираният за „Оскар“ сценарист на „Четири сватби и едно погребение“ Ричард Къртис се впуска в ново филмово приключение с романтичната комедия ВЪПРОС НА ВРЕМЕ. Къртис, който е в екипа на хитовите „Наистина любов“ и „Нотинг Хил“, този път ще наруши логиката на физичните закони и ще „забърка“ любовна рецепта, която включва тонове забавление, купища нескопосана романтика, дузина гафове и … щипка магия.
В нощта след поредния ужасен новогодишен купон, бащата на Тим (Бил Найти) споделя със сина си, че членовете на тяхното семейство имат дарба да пътуват във времето. Те не могат да променят историята, а само събитията в собствения си живот. И така, Тим (Домнал Глийсън) решава да направи своя свят по-хубав … като си намери гадже.
След като открива момичето на мечтите си в лицето на красивата Мери (Рейчъл Макадамс), Тим се впуска в преследване на идеални моменти, които да направят срещите на двамата незабравими. Той използва своите способности, за да организира идеалната първа вечеря, да предотврати неловките моменти при запознанството с родителите й и да направи най-романтичното предложение за брак на света. С течение на времето обаче разбира, че необикновеният му талант не може да го предпази от разочарованията и тревогите на ежедневието. Оказва се, че пътуването във времето крие много опасности, които могат да направят живота му не по-малко сложен от този на останалите хора.
Режисурата на ВЪПРОС НА ВРЕМЕ е поверена на сценариста на лентата Ричард Къртис, а продуценти са Тим Беван и Ерик Фелнер, които също са част от екипа на „Наистина любов“. Филмът е с участието на Бил Найти („Операция Валкирия“), Рейчъл Макадамс („Шерлок Холмс“), Домнал Глийсън („Хари Потър и Даровете на смъртта“), Том Холандер (поредицата „Карибски пирати“), Линдзи Дънкан („Алиса в страната на чудесата“), Лий Никълъс Харис (Z-та световна война“).
ВЪПРОС НА ВРЕМЕ ще излезе в кината у нас на 18 октомври 2013 година.

Сподели в: