Бургазлии посрещат Джулай морнинг с автора на песента Кен Хенсли

Бургазлии ще имат възможността да чуят на живо едноименната песен, дала живот на празника на свободния дух „Джулай морнинг” в изпълнение на нейния автор Кен Хенсли. Роклегендата и композитор на най-популярните парчета на „Юрая хийп” пристига специално в Бургас за да вземе участие в посрещането на първото юлско утро.

Кен Хенсли ще изпее култовата песен заедно с група „Сънрайз” на 30 юни /вторник/ от 22.00 часа на Централния бургаски плаж /до пързалката/. Версията, която бургазлии ще чуят е по аранжимент на „Сънрайз” и е включена в макси – сингъла „Sunrize …on a July Morning” и новия албум на групата „S.O.S.” /”The Sound Of Sunrize”/, който ще излезе на пазара през есента.

Началото на бургаския Джулай ще бъде поставено с уникално шоу от барабани, танци и огньове. За това ще се погрижат българските финалисти от Евровизия Елица и Стунджи, балет „Дюн” и холандското балетно дуо „Willers de Dreu” /”Танцуващи сърца”/ от 20.30 часа на 30 юни на Централния бургаски плаж.
След изпълнението на Кен Хенсли и „Сънрайз” за купона по посрещане изгрева на юлското слънце ще се погрижат бургаските рок-групи „Г.Р.А.С.”, „FOUR”, „Vrani Volosa”, „The Revenge Project”, „Стокхолм” и „Clan Bang”.
Изгревът ще бъде посрещнат с изпълнение на сборна формация на песента, дала име на празника.

Сподели в: