Б.Т.Р. – с първи клип към албума "Deja vu"

Б.Т.Р. направи първия си клип към албума "Déjà vu”. Той е към песента "Среща" – съвременна версия на популярния хит на "Щурците" от 80-те години.

За изработването на видеоклипа рок музикантите са работили заедно с екип от студенти от НАТФИЗ. Режисьор е Димитър Димитров, оператор – Борис Славков, а сценографията е на Яна Криспин. Продуценти на клипа са НАТФИЗ "Кръстьо Сарафов”  и община Каварна. За изработката на видеопродукцията е използвана изключително съвременна техника, модерни визуални и сценични ефекти.

Историята разказва за двама влюбени, които мечтаят да бъдат заедно, но постоянно се разминават. Кадрите пренасят зрителя ту на концерт на музикантите от Б.Т.Р. в столичен клуб, ту в историята на влюбените младежи. Емоцията в клипа е изключително силна, като варира в двете крайности – еуфорията на концерта, силните светлини и крещящата публика и драмата на двамата млади, за които не е писано да бъдат заедно. Те се преследват взаимно, търсейки близостта си, но винаги се разминават. Спомнят си за миналото, което са имали заедно, за всички щастливи моменти, които са отминали безвъзвратно.

Още за новия албум на Б.Т.Р.

Сподели в: