Бруно Марс ще участва в благотворително модно шоу

За тази събота Бруно Марс е подготвил специално изпълнение в рамките на дизайнерско шоу “Glamorama” за веригата магазини за мода – Macy’s в град Минеаполис. Основната цел на събитието е благотворителна, а не модна, като в събота Glamorama в Минеаполис ще събира пари за Изследователския фонд за раково болни деца (Children’s Cancer Research Fund) в САЩ. „Никога досега не съм бил в подобна ситуация, защото цял живот на практика съм бил разорен”, споделя Бруно Марс и добавя: „Фактът, че мога да използвам музиката си, за да обединявам хората и да помагам за добра кауза, е реално причината да се заема с това участие”.
Като част от събитието Бруно ще изпее хитове, с които се прочу, но все още не е ясно как ще бъде облечен за модното шоу. „Когато чуя Glamorama, си представям леопардови дрехи, каубойски ботуши и вероятно дори шапка за душ”, казва Бруно. „Става дума за мода, така че трябва да се поеме риск, нали? Защо не?” допълва той. Публиката на шоуто има какво да очаква от звездата от Хавайските острови, защото стилът на обличане на Бруно Марс винаги има с какво да впечатли. Самият той говори за модните си предпочитания, както за музиката си, използвайки фразата „много нетрадиционни”.
За да опише стила си, Бруно прави аналогия със заглавието на дебютния си солов албум – “Doo-Wops & Hooligans”. Първата част – “Doo-Wops” – определя по-елегантния и джентълменски подход, а втората – “Hooligans” – се отнася  за по-ежедневния, урбанистичен и небрежен вид. “Doo-Wops & Hooligans” е продал над 14 милиона копия в целия свят, а дебютният сингъл “Just the Way You Аre” прекара 4 седмици под #1 в класацията за поп песни на Billboard и 20 седмици на върха на чарта “Adult Contemporary”. „Написахме парчето, за да накараме жените, особено младите жени, да се чувстват красиви такива, каквито са”, казва Бруно. „Посланието на песента е: Красотата и сексапила са това, което носиш вътре в себе си. Не са нужни дизайнерски дрехи или пластична хирургия. Когато се чувстваш секси и уверена, това си личи. Искахме да повдигнем самочувствието на жените. Това е позитивна песен”, допълва той.
Албумът “Doo-Wops & Hooligans” на Бруно Марс е на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

Сподели в: