Броени часове ни делят от дългоочаквания концерт на легендарните музиканти от FOREIGNER

Точно на Деня на Европа – 9 май, в Арена Армеец великите рокаджии ще зарадват българските фенове с всички вечни класики на любимата им група – “Juke Box Hero”, “Cold As Ice“, “Waiting For A Girl Like You”, “Feels Like The First Time”, “Urgent”, “Say You Will”, както и хит номер едно “I Want To Know What Love Is”.

Непосредствено преди да влязат в залата, най-верните фенове ще имат възможност да разгледат и закупят оригинални фен артикули на бандата от специално обособените за целта зони.

Рок величията FOREIGNER ще излязат на сцената точно в 20:30 ч., когато ще започне и концертът. Входовете на „Арена Армеец“ ще бъдат отворени още в 18:30 ч. Всички, закупили билети за секторите на терен, ще бъдат допускани в залата през вход ВО, за закупилите пропуски за трибуни ще бъдат отворен вход В. Паркингът пред „Арена Армеец“ ще бъде на разположение на присъстващите до изчерпване на местата.

Напомняме, че лица до 18 години ще се допускат на събитието с придружител и 2 броя попълнена декларация. Пълнолетен придружител е всеки родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето, притежаващ редовен билет.

Концертът на FOREIGNER е на 9 май от 20:30 часа в Арена Армеец. Билетите все още могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна и online, както и в деня на събитието от касата на Арена Армеец. Цените на билетите са от 50 лв. до 80 лв. VIP пакети за събитието можете да закупите от bileti365.com. Повече информация: Foreigner live in Sofia – Official Event

Сподели в: