Броени дни остават до края на фотоконкурса „Пазител на традициите“

Още няколко дни остават до края на фотоконкурса „Пазител на традициите“. Искате ли вашата снимка да спечели награда? Искате ли да покажете на всички колко се гордеете с това, че сте българин? Тогава не се колебайте, а изпратете още днес вашите снимки, уловили духа на българските традиции в кадър, за да имате шанса. Още няколко дни остават до края на срока, в който можете да изпратите фотографиите си на адрес contest@pazitelnatradiciite.com.

Фотоконкурсът „Пазител на традициите“, част от едноименната национална инициатива, която ще каже на 14 ноември едно голямо „Благодаря“ на хората, дали своя принос в областта на занаятите, фолклора, кулинарията и изобразителното изкуство, цели да улови миговете от миналото и настоящето, всичко, което според вас е носител на българското. От сръчните ръце на майстора, до легендите на вашите баби и дядовци, красотата на българските хора и тайната на родните занаяти… Останалото е вашето въображение.

В конкурса може да участва всеки, който изпрати между 19 юни и 19 август най-малко 5 (пет) и най-много 10 (десет) свои авторски снимки с минимален размер 1024 х 768 пиксела и формат jpg, като към тях приложи файл с описание на снимките, написано на кирилица. Всеки участник трябва да посочи име, фамилия и данни за обратна връзка: имейл, скайп, профил във Facebook.

Одобрените от екипа на организаторите от А.Р.И.З.-7 и журито албуми ще бъдат публикувани в профила на „Пазител на традициите” във Фейсбук. Гласуването започва на 19 август и ще продължи до 19 октомври 2012 г., и ще се проведе онлайн в социалната мрежа.

Победителят ще бъде определен от потребителите, като на 19 октомври авторът на албума с най-много гласове ще бъде обявен за носител на първа награда. Всички участващи албуми ще бъдат публикувани на страниците на „Пазител на традициите” и А.Р.И.З.-7, като победителят ще получи приз – фотоапарат, осигурен от фирма, специализирана в търговията с фото материали и техника. Предвидени са и три награди – екскурзия-уикенд за двама в Гърция и екскурзия-уикенд за двама в Турция, както и Курс по фотография.

Авторите на най-добрите снимки, уловили неповторимия дух на българските традициите, ще получат призовете си на церемонията по раздаването на годишните наградиПазител на традициите2012 на 14 ноември. Там ще бъде показана и изложба със снимките-победители.

Сподели в: