Броени дни до юбилейното турне на Дует Ритон

Катя и Здравко от Дует Ритон тръгват с по 10 тоалета за всеки за юбилейното си турне, с което ще отбележат 35-годишнината си на голямата сцена. „Винаги взимаме повече дрехи със себе си, но в последния момент решаваме кой тоалет точно да облечем“, сподели Катя.

Първият им концерт е само след броени дни – на 12 август 2012, неделя, в Летния театър във Варна, от 20,30 часа. Следващата спирка от концертната обиколка е на следващия ден – 13 август 2012, понеделник, в Летния театър в Бургас, отново от 20,30 часа.

Музикалната програма също като тоалетите ще бъде съобразена с времето и мястото – Катя и Здравко ще заложат предимно на летните и морските си песни, като основен акцент ще бъде най-новият им хит – „Лято за двама“, дело на композитора Стефан Димитров по текст на Богдана Карадочева.

За подбора на песните музикантите направиха допитване до своите фенове на своя сайт riton.net кои заглавия биха желали да чуят. 15 от парчетата ще бъдат по желанията на феновете, а останалите 15 са от тях. Гласуването продължава и за големия концерт на Дует Ритон на 27 ноември 2012 в зала 1 на НДК, когато репертоарът ще бъде малко по-различен от морските концерти. Затова почитателите от останалите градове, в които ще има рецитали от юбилейното турне освен Варна и Бургас, като Велико Търново (13 септември), Пловдив (20 септември) и Русе (9 ноември), също са добре дошли на софийския концерт.

Още на Kafene.bg:

Дует Ритон представя нов хит „Лято за двама“ в навечерието на 35-годишния си юбилей

Дует Ритон ще зарадва почитателите си с юбилеен концерт

Сподели в: