Братска омраза, трупана с години – в "Изстрели по никое време"

Спектакълът "Изстрели по никое време" от Джералд Муун ще бъде игран днес от 19 часа в Драматичен театър Пловдив. Режисьор – Красимир Ранков. Превод – Галина Томова-Станкева. Сценография и костюми – Николай Нинов. Музика – Красимир Ранков. Хореография – Светлин Ивелинов. С участието на – Тодор Генов, Николай Станчев, Ивана Папазова, Симеон Алексиев.

Зад привидно ярките и неочаквани драматургични ходове, вплетени в интригуваща криминална история, се крият дълбоки човешки драми, провокирани от лекомислена родителска безотговорсност. Омразата, трупана с години между двама братя близнаци, се оказва непреодолима сила по време на най-светлия християнски празник – Коледа.

Поставен на дъното на мизерията и отчаянието, единият брат е принуден да направи избор – да стане жиголо на своята застаряваща хазяйка или да убие своя преуспяващ брат и да заживее в неговия свят, който ненавижда.

Желанието му да накаже човека, виновен за неговото падение, прави този тежък избор още по-труден. Замисляйки своя пъклен план, той не предполага в колко нелепи и смешни ситуации ще попадне, докато пише и участва в най-убийствената комедия на живота си.

Сподели в: