"Бохемска рапсодия" – отново на сцената на Античния театър в Пловдив

След огромния успех и интерес от страна на публиката към премиерата на "Бохемска рапсодия” спектакълът отново е на сцената на Античния театър в Пловдив. Той ще започне в 21:00 часа на 28 юни 2008 г.

На премиерата на 9 юни 2008 г. българската публика има шанса да чуе за първи път на живо оркестрирани партитури на легендарната рок банда Куин. Шоуто продължава и утре вечер с втория концерт.

Теодор Койчинов
е солист в уникалния спектакъл, създаден по идея на диригента Петър Радевски и Пловдивската филхармония.

Концертът е замислен в почит на 33-годишнината на незабравимото едноименно парче, създадено през 1975 година. В репертоара са включени общо 20 песни, които ще бъдат изпълнени от Пловдивската филхармония, под диригентството на маестро Петър Радевски, хор "Иван Спасов”, студийни рок музиканти и с участието на българското сопрано от Софийската опера Елена Павлова, и победителят от "Стар академи” – Марин Йончев.

Блестящият тенор на Тео отново ще се изяви в десет от песните в спектакъла, сред които класиките „Don’t Stop Me Now”, „We Are The Champions”, „Radio Ga-Ga”, „Somebody To Loves Me”, „Who Wants To Live Forever”, „We Will Rock You”, „Now I’m Here” и други.

Билети за събитието – на касите на Античен театър Пловдив.

Сподели в: