Бони М ще разгледат Стария град преди шоуто си в Пловдив

Звездната четворка от Бони М е заявила желание да направи разходка из Стария град на Пловдив преди шоуто си в града под тепетата на 24 септември в Античния театър, издадоха организаторите от АРТ БГ.

Диско легендите имат обичай да се запознават със забележителностите на местата, през които преминават, както направиха и по време на лятното си турне у нас в Добрич, Шумен, Варна и Бургас.

 „Всяко кътче  на света има своята специфична атмосфера и за нас е изключително приятно да се потопим в нея поне за миг. Чували сме, че Пловдив е много красив град с богата история – нямаме търпение да се убедим със собствените си очи“ сподели Мейзи Уилямс по повод посещението на групата.

Както е известно, любимците на близо три поколения почитатели на диско музиката Бони М ще изпеят за пловдивската публика най-големите си хитове, сред които „Daddy Cool“, „Rasputin“, „Rivers of Babylon“ и много други. Четиримата изпълнители гарантират едно атрактивно шоу, непрестанни танци и много много настроение.

Билети за концерта на Бони М в Пловдив могат да бъдат закупени от касата пред Общината, онлайн на Eventim.bg, в мрежата на Eventim и магазини Германос, Пикадили, М Свят и в деня на концерта на касата на Античния театър.

Сподели в: