Бони М ще пеят у нас в подкрепа на борбата срещу СПИН

Бони М посвещават двата концерта, които ще изнесат у нас, на борбата със СПИН. Не случайно те ще излязат два пъти за една вечер на сцената в зала 1 на НДК  точно на 1 декември – световния ден за борба срещу една от най-смъртоносните болести на XX и XXI век.

Концертите на Бони М, съответно от 19 ч и 21.30 ч. , ще се състоят със специалното съдействие на Министерство на здравеопазването.  Всеки почитател на диско звездите, закупил билет за шоуто, ще може да получи на входа на  залата информационни материали по програмата на МЗ за превенция и контрол на ХИВ/СПИН . Организаторите от АРТ БГ са подготвили и други изненади за феновете на Бони М, които ще станат ясни в самия ден на събитието.

Лидерът на групата Мейзи Уилямс е известна с благотоворителната си дейност и подкрепата на различни каузи, целящи подобряването условията на живот на болни и деца в неравностойно положение.

„ Да помагам на хората е нещото, което ме кара да се чувствам истински жива! Несравнимо е усещането да видиш блясъка в очите на болен човек, на когото си вдъхнал надежда и стимул да продължи напред. СПИН отнема стотици животи всеки ден по света и ние трябва да бъдем активни, за да спасим човечеството от тази коварна болест” категорична е Мейзи Уилямс.

Бони М идват у нас с 9-членен бенд и ще изпълнят пред българска публика всичките си неостаряващи хитове, с които са израснали няколко поколения. Бляскавото шоу ще бъде със специалното участие на българската популярна група от 80-те Трамвай номер 5.

Повече информация за програма на Министерство на Здравеопазването за Превенция и контрол на ХИВ/СПИН на адрес : www.aidsprogram.bg

Сподели в: