Большой Московский Цирк ни гостува през май

"Большой Московский Цирк" гостува у нас с новата си програмата "CIRCUS 2.0".

Двучасовите представления в България са: София, 20 май, "Арена Армеец"; Пловдив, 22 май, "Колодрум"; Русе, 24 май, "Булстрад Арена".
    
Новата програма на цирка на бъдещето е озаглавена "CIRCUS 2.0" – цифрите, които се използват в компютърните технологии, когато програмата мине на следващо ниво.

Всеки следващ спектакъл на "Большой Московский Цирк" е стъпка напред, както в артистичен, така и в технологичен аспект. 

Световноизвестният цирк пристига в България с 8 тира, които превозват конструкциите, декорите и животните на цирка. Конете и кучетата са настанени в луксозни отдления,  съответстващи на апартаменти в 5-звездни хотели, със специални системи за охлаждане и изхранване. Ветеринарни лекари изготвят график за тренировки на всяко животно, както и строг хранителен режим, включващ прясна риба и месо за кучетата и специални видове мюсли за конете.

Артистите от цирка наричат животните свои приятели и партньори и по езика на тялото определят тяхното настроение и характер. На манежа, братя Запашние ще представят уникална атракция с изпълнение на салтомортале (смъртен скок) и други опасни, акробатични номера върху препускащи коне. Децата ще се забавляват с дресурата на кучета.

Фен базата на "Большой Московский Цирк" е огромна – от световни рок легенди, като Мерилин Менсън, до политическата фигура номер 1 в Русия – Владимир Путин. Кралското семейство на Монако не пропуска спектаклите на трупата, когато са във Франция.
                          
Мащабната продукция превишава 100 души – акробати, фокусници, жонгльори, клоуни и дресьори на животни. На арената на цирка ще излязат едни от най-добрите циркови артисти в света – водещи имена на руския цирк, лауреати на престижни фестивали и майстори на спорта от международна класа.

Шоу спектакълът е с ефектен декор, пищни костюми, авторска музика изпълнена от оркестър на живо и оригинална хореография. Основатели на "Болшой Московский Цирк" са  Братята Асколд и Едгар, от циркова династия Запашни – абсолютни лидери по продажба на билети в Русия и в света. На година броят на зрителите им е около 700 000 души. Освен, че са в ТОП 100 на руския Форбс за най-богати хора, двамата са режисьори на спектаклите на "Болшой Московский Цирк".

Гмурнете се в измерение на "паралелната реалност" – "CIRCUS 2.0", където човешките възможности надхвърлят предела си. "Большой Московский Цирк" няма еквивалент в света и предлага неповторимо зрелище за малки и големи. 

Деца до 7-годишна възраст се допускат без билет, aко не заемат отделно място. Родителите/ придружителите трябва да носят копие на акта на раждане на детето.

Цените на билетите са: София: от 40 -110 лв., Пловдив: от 40 – 100 лв., Русе: от 40 – 80 лв. Билетите се разпространяват в мрежата на eventim.bg, билетен център на НДК, бензиностанции OMV, Office1, книжарници Orange, каса на Eventim в The Mall.

Сподели в: