Бляскава гала премиера на "Железният човек 3" в Лос Анджелис

На бляскава церемония миналата нощ в Лос Анджелис се състоя гала премиерата на приключенския екшън ЖЕЛЕЗНИЯТ ЧОВЕК 3, чиято премиера у нас е утре, 26 април. Турнето, с което Робърт Дауни Джуниър и част от екипа на продукцията представиха ЖЕЛЕЗНИЯТ ЧОВЕК 3 в Корея, Китай, Русия, Германия и Великобритания, завърши в El Capitan Theater в Холивуд. На церемонията присъстваха освен звездите от филма Робърт Дауни Джуниър, Гуинет Полтроу, Бен Кингсли, Гай Пиърс, Ребека Хол и Джеймс Бедж Дейл, също и много други популярни актьори. На червения килим бяха забелязани Нийл Макдона, Ивон Цима, Оливия Холт, Хейли Атуел, Бела Торн, Деби Раян, Стефани Шостак, Закари Леви, Питър Фачинели, Джейми Алекзандър, Кат Денингс, Емили ВанКамп и др.

Робърт Дауни Джуниър и съпругата му Сюзан Дауни пристигнаха на специалната прожекция с ярко червено Audi кабрио с регистрационна табела на името на героя от филма Тони Старк – STARK 16, а младият DJ Cole Plante застана зад пулта на партито след филма.

Днес, седмица преди ЖЕЛЕЗНИЯТ ЧОВЕК 3 да излезе по кината в САЩ, българските киномани ще могат да се включат в киномаратон с „Железният човек 2“, „Отмъстителите“ на 3D и точно в полунощ – с новата мегапродукция на Marvel ЖЕЛЕЗНИЯТ ЧОВЕК 3. Билетите за маратона и цялата премиерна седмица на филма са в продажба. Първите 1000 зрители, закупили билети, ще получат оригинален, български фен постер.

ЖЕЛЕЗНИЯТ ЧОВЕК 3 е кулминация на предишните два филма за Тони Старк, но и продължeние на историята на героя, която видяхме в „Отмъстителите“ миналата година. Макар премеждията с другите герои от вселената на Marvel да са вече зад гърба му, Старк все още води вътрешна борба, за да определи къде свършва Железният човек и започва собственият му живот. Бронята заема толкова съществена част от съществуването му, че започва да влияе на всеки аспект от живота му, включително на взаимоотношенията с най-близките му и доверени хора – любимата му Пепър Потс, полковник Джеймс Роудс и бодигарда му Хепи Хоган (Джон Фавро). Изправен срещу враг с безгранична власт – Мандарина (Сър Бен Кингсли), Старк е принуден да оцелява, като може да разчита единствено на своята изобретателност и инстинкти, за да спаси и защити най-важното в живота си. Да открие отговора на въпроса, който отдавна го измъчва – дали човекът прави бронята или бронята прави човека?

ЖЕЛЕЗНИЯТ ЧОВЕК 3 ще излезе на 3D и IMAX3D в кината у нас на 26 април 2013 година.

Сподели в: