"Благуните" оживяват на театрална сцена на 25 и 26 февруари

Любимите герои от телевизионния екран ще можем да видим за първи път на живо в програмата на "Театро".

Симпатичните герои от първия български куклен сериал “БЛАГУНИТЕ”, които всяка вечер в продължение на два сезона пожелаваха "лека нощ" на децата от телевизионния екран, ще оживеят на театрална сцена в спектакъла "Още един прекрасен ден". Малките зрители и техните родители ще се срещнат за първи път с БЛАГУНИТЕ на живо на 25 и 26 февруари от 11.00 ч. в салона на театър "Театро" (ул.”Върбица” №12 – бивш Модерен театър).

Билетите за представлението са в продажба от 1-ви февруари на цена от 12 до 18 лв, а деца до 4 г. възраст ще влизат безплатно, но без право на седящо място. Билетите могат да се закупят от системата на Eventim.bg, от касата на "Театро", от Билетен център в НДК, бензиностанции OMV, Orange, The Mall и в мрежата на Eventim в цялата страна.

След успеха на детския телевизионен сериал "БЛАГУНИТЕ" и големият брой гледания на епизодите в интернет, екипът на театър "Вилекула" реши да създаде детски театрален спектакъл с добре познатите герои. Освен премиерата на "Още един прекрасен ден" на 25 и 26 февруари, представлението ще можете да посетите и на следващите дати през март – 4, 5, 11, 12 и 18 март.
  
В "Още един прекрасен ден" децата ще се докоснат до любимите си куклени герои, ще се потопят в техния свят и заедно ще преживеят весели и получителни истории. Изключително красиви, пъстри и цветни куклите са специално преработени за сцена, а декорите са пищни и с впечатляващи размери. В спектакъла намират място най-хубавите и весели песнички от сериала, а също и нови специално написани, които учат децата да бъдат по-добри, по-уверени в себе си и по-леко да се справят с трудностите. "Още един прекрасен ден" ще разкрие поредният забавен ден с БЛАГУНИТЕ, изпълнен с много смях, добро настроение, поучителни моменти, музика и танци. 
  
Автор и режисьор е Илиян Илиев, сценограф Кирил Наумов, кукли Благовеста Василева, музика Димо Стоянов от ПИФ и Аликсандър Дойчев. Участват актьорите: Елиза Илиева, Момчил Михайлов, Златина Йорданова, Янко Стоянов, Явор Зехиров, Мая  Гелева, Нели Славова, Краси Кирчев.

Повече за БЛАГУНИТЕ вижте тук, а епизод от поредицата можете да гледате тук

Сподели в: