Благотворително бягане Wings for Life World Run

Броени дни остават до най-голямото благотворително бягане Wings for Life World Run. Владимир Карамазов и Юлиан Вергов се присъединяват към популярните личности, подкрепили каузата.

Най-мащабното бягане в света ще се проведе на 7-ми май, 14 ч. българско време. Хиляди ще допринесат за каузата гръбначните увреждания да станат напълно лечими, като бягат за тези, които не могат, по едно и също време на десетки локации по света.

Включването в глобалното събитие е повече от лесно. Всичко, което трябва да направим, за да подкрепим каузата, е да свалим мобилното приложение Wings for Life World Run App (достъпно за Andorid и iOS), с чиято помощ можем да бягаме самостоятелно, да се присъединим към отбор или да създадем свои собствен, към който да каним приятели, познати или напълно непознати от всички точки на света.

С Wings for Life World Run App можем да се присъединим към няколко български отбора, които ще бягат на 7-ми май, точно в 14 ч.: Wild-berries, Free Dimension, STENATA, OSHEE BULGARIA, 360°, Sofia Group Runs, Skechers.

Благодарствени сертификати за хората, приели каузата на Wings for Life, ще бъдат изпратени на:

Човекът с най-голяма дарителска кампания;

Участникът в бягането с най-голямо разстояние преди да го настигне финиш линията;

Отборът, събрал най-голяма сума дарения за каузата Wings for Life;

Отборът, избягал най-голямо общо разстояние;

Компанията, дарила най-голяма сума за каузата Wings for Life;

Редица популярни личности вече подкрепиха Wings for Life. Към тях се присъединяват и актьорите Владимир Карамазов и Юлиан Вергов, които приеха да бъдат посланици на каузата за България.

"Животът ни е по-добър, когато доброто бъде подкрепяно. Тази кауза е онова добро, което ще направи по-сигурно и по-спокойно съществуването ни. Ще тичам винаги, до края на живота ми, докато мога.", каза Владимир Карамазов по повод включването си към Wings for Life.

Присъединявайки се към някой отбор, бягайки самостоятелно или заедно с отбора на Run BG, който организира бягане в Борисовата градина, всички ние ставаме част от най-глобалната физическа активност в света, организирана в подкрепа на една кауза. Всеки може да се включи във вече създадените отбори или да създаде свой собствен тук. На 7-ми май Земята ще бъде завладяна от енергията на хората, решени да бягат за положителна промяна в животите на десетки по света.

За фондация Wings for Life/ "Крила за живот":

Wings for Life / "Крила за живот" е неправителствена изследователска фондация, основана през 2004 година от Дитрих Матешиц и двукратния световен шампион по мотокрос – Хайнц Кинигаднер. Целта на фондацията е да намери лек за гръбначните увреждания, които засягат повече от 3 милиона души по света, парализирани вследствие на травма, и 130 000 нови пациенти всяка година, пострадали вследствие на пътно-транспортни произшествия, падания или спортни инциденти. "Крила за живот" финансира 82 изследователски проекта в световен мащаб и работи с екипи от всепризнати и уважавани институти като Cambridge University (Великобритания), Harvard Medical School (САЩ), Karolinska Institute (Швеция), Шарите Берлин (Германия).

Повече информация за кампанията:

Официална страница на каузата в България вижте тук

Официална Facebook страница на каузата Wings For Life World Run вижте тук.

Сподели в: