Благотворителна пролетна разпродажба за бездомните животни

26 и 27 април от 12:00 до 20:00 в офиса на „Тийм Бг”, ул. „Ангел Кънчев” 43 (на ъгъла с „Патриарх Евтимий”), ет. 1 ще се състои благотворителна пролетна разпродажба на старовремскиииноземски чудеса и обикновени вехтории. Събитието цели събирането на средства за приюта за бездомни животни "Фермата" на Animal Rescue Sofia.

Пролетна разпродажба на всякакви интересни неща – дрехи, аксесоари, книги, предмети от различен вид, форма, размери и приложение. Винтидж лачени чанти, чаши и чинии, роклички и панталонки, романи и лампи, кутийки и бижута, седалки за колела, техника и детски дрехи и играчки. От по-специални артикули до много евтини, но здрави и полезни неща – от пиле мляко ще намерите при нас, в пещерата на чудесата.

На 25 април между 12:00 и 20:00 можете да донесете неща, които бихте искали да дарите за разпродажбата, като неща могат да се носят и на 26 и 27 април. Приемаме всичко, което не ви трябва, но е в добро състояние и може да послужи на някой друг – дрехи, обувки, домашни потреби, книги, спортни стоки, бижута, украшения и пр.. Моля, носете само прани и здрави дрехи!

Всички средства събрани от базара отиват за подопечните животни на ANIMAL RESCUE SOFIA и за тяхната кастрационна програма.

От януари 2014-та, Animal Rescue Sofia има свое собствено място – Приют Фермата! Когато приключи с ремонта и регистрацията Фермата ще бъде първият и единствен изцяло не-правителствен приют за кучета в града. АРСофия вече няма нищо общо с приют Богров. След регистрацията, Фермата ще може да се похвали и с клиника „Франциска”. Междувременно Animal Rescue Sofia продължава да се грижи за своите питомци и да ги задомява.

Animal Rescue Sofia е млада българска организация, създадена от доброволци с обща цел – да помогне за решаването на проблема с бездомните кучета и котки. Animal Rescue Sofia се грижи за 200 кучета и предоставя безплатни кастрации за бездомни и домашни кучета и котки.
Animal Rescue Sofia:
• Се старае да задоми при добри стопани възможно най-много животни, търси им домове в България и в чужбина.
• Стреми се да помогне на максимален брой кучета и котки в беда, ограничени единствено от ресурса, с който разполагат. Почти всеки ден поемат случаи на прегазени, насилвани, пострадали от човека или човешката среда кучета и котки.
• Работят по метода „Кастрирай и върни“ като единствен хуманен и законен метод за намаляване на популацията от безстопанствени кучета в България. Кастрациите в приюта са безплатни – както за бездомни, така и за домашни кучета и котки.
• До този момент са кастрирали над 5600 и са задомили над 2600 кучета и котки.

Animal Rescue Sofia се издържа изцяло и само от дарения, няма бюджет от общината, държавата или от организации в чужбина. Работи с приюти и активисти в Германия, Австрия, Белгия и Холандия. Колегите в чужбина помагат, намирайки добри семейства за кучетата и котките, спасени от улиците на София.

Сподели в: