Благотворителна изложба подкрепя кучетата от "Animal Rescue Sofia"!

На 7 декемри от 17.00 ч. в галерия "Личното пространство", бул. "Витоша" 45 ще бъде открита благотворителна изложба в подкрепа на "Animal Rescue Sofia".

Изложбата се организира от студенти от Нов български университет. Тя е изцяло благотворителна. Всички събрани средства се даряват на скоро затварящия приют в Богров, стопанисван от Animal Rescue Sofia.

Целта е да съберат достатъчно пари, за да закупят кравеферма в близост, където да могат да се настанят косматковците. Това е само едно от множеството чудесни събития, които се организират в тяхна помощ, те заслужават!

Снимките са два основни типа: на кученцата от приюта и на домашни и осиновени четириноги – така показваме и другата страна, както е наречена и изложбата. Отвъд решетките те ще са по-щастливи, но засега приютът е всичко, което имат. Докато не се появят най-чудесните им стопани.

Очакваме Ви, приятели, ще можете да помогнете на мъниците, купувайки си някои наистина неповторими снимки, създадени специално за случая!

Фотографии: Весела Субашка
ас. Силвия Иванова – преподавател в НБУ,  Елена Йорданова – студент в НБУ, Елена Дикова – фотожурналист и Димитър Попов.

Сподели в: