Благотворителен концерт Феникс JAZZ – Изкуството дарява любов

Благотворителен концерт

Феникс JAZZИзкуството дарява любов

10. 11. 2012 В ЗАЛА ‘БЪЛГАРИЯ’

Организира: Фондация „Феникс Арт”

На 10 ноември 2012 г. в зала "България” с благотворителен концерт „Феникс JAZZ, стартира кампанията „Изкуството дарява любов” в подкрепа на лечението и възстановяването на нуждаещи се деца.

Музикантите Васил Петров, Камелия Тодорова и Михаил Йосифов, съвместно с Quarto Quartet, Биг Бенд Благоевград и водещият Тома

Спространов Ви канят на благотворителния концерт „Феникс JAZZИзкуството дарява любов” от джазова и класическа музика!

Концертът „Феникс JAZZИзкуството дарява любов” се организира от фондация "Феникс Арт". С приходите от продажба на билети ще бъдат подпомогнати деца с увреждания на централна и периферна нервна система, чрез поемане на част от разходите по лечението им и закупуване на коригиращи ортопедични приспособления, необходими за позиционирането им в домашни условия.

Концертът се осъществява с партньорството на Софийска община и под патронажа на кмета г-жа Йорданка Фандъкова.

Концертът е включен в културния календар на София.

Медийни партньори на събитието са: Джаз ФМ радио и Класик ФМ радио

Партньори: Софийска община, Община Благоевград

Концертната програма предлага уникален музикален проект, включващ Биг Бенд Благоевград с едни от най-добрите наши джаз и поп изпълнители Васил Петров, Камелия Тодорова и Михаил Йосифов.

Заедно с Биг бенда ще свири популярната формация „ Quarto Quartet”, ползваща се с репутацията на най-добрия камерен ансамбъл на българската музикална сцена.

Програмата на концерта включва композиции на популярни джаз-стандарти като „L.A. is my Lady”, “ Where or When”, “Sugar blues”, Maria – from West side Story, Gee Baby, Quando, Quando”, пиеси от Гершуин и др.

За първи път у нас, на сцената на зала България ще бъде представено уникалното съчетание Биг Бенд – струнен квартет и музикални композиции

с нови аранжименти.

Фондация „Феникс Арт“ работи за културата и изкуството в България и за обогатяване на културното пространство чрез организиране на високо професионални концерти за изява на утвърдени наши изпълнители и бъдещи таланти.

За целта в концерти и проекти на наши професионални музикални формации каним за участие и сътрудничество студенти от Националната музикална академия “Проф. Панчо Владигеров” и ученици от националните училища по музикални и сценични изкуства.

КАНИМ ВСИЧКИ ПРИЯТЕЛИ НА БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТТА И ИЗКУСТВОТО, КОЕТО ДАРЯВА ЛЮБОВ!

Билети за концерта от цикъла на касите на зала "България" и на www.ticketplus.bg.
Вижте списък на билетните каси на ticketplus.bg в гр.София, от които можете да закупите билети за концерта.
Телефон за справки на билетните каси в Зала "България": (02) 987 76 56

Сподели в: