Благотворителен концерт "Различни, но заедно"

За осма поредна година Арт център „Кърнолски“ организира благотворителния концерт „Различни, но заедно“, който събира деца и младежи от различни етноси, с различно вероизповедание и с различен социален статус, които пеят и танцуват заедно на една сцена. В рамките на концерта всяка година от Арт център „Кърнолски“ връчват наградите „Сърцето на София“ и „Сърцето на България“ за принос към развитието на изкуството, културата, образованието и спорта за деца.

Заповядайте на концерта на 11 януари от 19:00 часа в театър „София“. Водещ на събитието ще бъде Йоанна Драгнева. Тази година в концерта ще участват Ваня Костова, Боян Михайлов, Софийски камерен хор "Васил Арнаудов";балетна школа „Маша Илиева“; вокална студия „Дъга“; детски танцов ансамбъл "Искрица" при Народно читалище "Витоша" в София; деца, лишени от родителски грижи от село Дрен; солисти от училището за деца с нарушено зрение "Луи Брайл"; балет “Веда джуниър“ и студио "Hyphers". 

Концертът „Различни, но заедно“ е под патронажа на кмета на Столична община Йорданка Фандъкова, а медийни партньори на събитие са Българската национална телевизия, списание „Осем“ и сайтът Peika.bg.

Сподели в: