Благотворителен концерт в помощ на Хаити

По примера на американските си колеги – актьори и певци, които направиха мащабна благотворителна акция, и у нас ще се състои звезден концерт в помощ на Хаити.

Организацията И АЗ МОГА ще направи три концерта в Sofia Live Club, с благотворителна цел. Първият от тях е на 28 януари от 22:30 ч. – с участието на поп певицата Тони. Следващите концерти са на 8 февруари от 20:00 ч. с Мария Илиева и артистите на Стерео стaя: Криста и Боян; Сантра и Кристо; Алекс Раева; Весела Бонева и на 15 февруари от 20:00 ч. с групите D2, Остава, Baby Face Clan, Nasekomix, DJ Dessi и много други.

На събитията ще бъде обявена специална банкова сметка, в която при абсолютна прозрачност ще бъдат набирани средства, в помощ на пострадалите от земетресението в Хаити.

На 13 януари разрушително земетресение удари най-бедната държава в западното полукълбо – Хаити. Всеки трети от деветмилионното население е засегнат – изгубил е близки, бил е ранен или е останал без дом.
В момента в Хаити има 3 милиона души, изпаднали в беда.
Всеки от тях има име и минало. Помогни, за да има и бъдеще. 
Утре за Хаити зависи от теб днес!
Информация за приходите по сметката ще можеш да видиш на: www.icantoo.eu

Окончателната сума ще бъде включена във финансовия ресурс на хаитянската организация, която действа на местен терен: Haiti Aid Network.

Банкова сметка:
И АЗ МОГА
Юробанк И ЕФ ДЖИ България
IBAN: BG58BPBI79421080910103
BIC: BPBIBGSF

Сподели в: