Благородна кауза в социалната мрежа събира детски книжки за нуждаещи се деца

Благородна кауза в социалната мрежа, събира детски книжки за нуждаещи се деца. Групата в социалната мрежа със заглавие „Подарете книга! Някои деца няма какво друго да ги накара да мечтаят!“ събираща книгите, вече наброява над 1000 души и съвсем доброволно организира събирането и даряването на детски книжки.

Ние от екипа на Kafene.bg приветстваме инициативата на хората от групата и тяхната кауза. И затова публикуваме и адресите на които можете да изпращате или носите лично книгите за децата.

Ето какво казват и самите автори на групата за инициативата си:

"Искрено благотворителна група! Събираме книги от приятели, познати, непознати, добри граждани, лоши граждани, богати, бедни, богати духовно, другари и другарки. В края на всеки месец ще носим събраното в различни домове за сираци!

Много хора искат да помагат, но това е свързано с организация! А организацията е важна! Тя тук е възложена на двама овни, което значи, че е в добри ръце! "

Места за събиране на книжките:

Комитет-София, Студентски град, бл.26 – 0889/99 11 69
кв.Борово,ул.Подуево 5а – 0889/99 11 69
Комитет-Варна, Гръцка Махала,ул.Цар Калоян 21 – 0896/44 73 25
Комитет-Благоевград – 0889/99 11 69
Комитет Бургас – 0883/30 96 48
* Обаждането е просто да се потвърди, че сме там – все пак сме твърде доброволна организация, че да имаме офис и можем да събираме книгите само вкъщи. За което се извиняваме, но който има желание, ще намери начин! Ние все пак улесняваме по-трудната логистика, тази до децата.

Сподели в: