Бистришките баби "забиват" с брейкбийт, фънк и балкански ритми

Коста Костов, известен като balkanXpress и Бистришките баби подготвят специално музикално събитие в навечерието на националния празник 3 март. в Парти център „4 КМ” ще се проведе вторият концерт от серията "терени" и ще носи кодовото название “Българо-Руска Дружба”, за да ознаменува голямото събитие и да докаже, че няма граници при съчетаването на различни стилове качествена музика. Първият "терен" концерт беше с участието на N.O.H.A, Коста Костов, Kompott и към тях се присъединиха над 2000 души.

Голямата изненада в предстоящия концерт несъмнено са Бистришките баби, които ще партнират на Коста Костов в музикалното събитие. Брейкбийт, фънк, електроника и балкански ритми ще се съчетаят с гласовете на бистришките певици в един незабравим момент. Руското участие в тази "Българо-Руска Дружба" е представено в дръм енд бейс – елeктро полка миксиранията на DJ Max Bitter (Stanislav Braslavsky) от руския експериментален проект Komitet.

Концертът започва в 22.00 часа на 2 март 2009г. в парти център 4КМ. Билети се продават на всички каси на TICKETSTREAM и EVENTIM по 15 лв. В деня на концерта ще са по 20 лв.

Сподели в: