Био фестивал в София с вход свободен

Първият зелен GoBio фестивал ще се проведе на 18 май в София, в комплекс „Макси“ на столичния бул. „Симеоновско шосе“ 110. Той ще предложи атракции, лекции, спорт, био базар и още много изненади във времето от 09:00 до 18:00 часа.

Входът е свободен. Предварителна регистрация има само за лекционните и спортните модули, защото имат определен капацитет. Можете да се запишете предварително на www.festival.gobio.bg. Очакват ви страхотни награди и изненади.

Изтъкнати специалисти в областта на здравословното хранене, психологията, традиционната и алтернативна медицина ще проведат лекции и ще запознаят посетителите с най-новото и любопитно от света на пълноценния начин на живот.

Публиката ще се запознае с най-различни теми: Истината за автоимунните заболявания и как да се справим с тях – с холистичния нутриционист Надя Петрова; Хранене за добър имунитет – с д-р Райна Стоянова; Пълноценното детско хранене – от утробата до детската градина – с холистичен нутриционист Магдалена Пашова; Основни етапи в био земеделието – с д-р Светла Николова; Храните – полезни за едни, вредни за други според Аюрведа –  с д-р Антоанета Заркова.

Паралелно с лекциите, професионални треньори и инструктори по йога, пилатес, комбат екстрийм, дeнс екстрийм и зумба ще бъдат на разположение през целия ден. Всеки гост ще може да се включи в тяхна тренировка, както и да получи индивидуален съвет и препоръки за добър физически тонус. Инструктори ще бъдат Светла Иванова, Наташа Радуканова, Мартин Гаджев, Даво Гарсия, Стелиос Кон.
Разбира се, фестивалът ще включва и изложение със специализирани щандове, от които посетителите ще могат да се сдобият и запознаят с най-различни продукти и  услуги, свързани със здравословния и хармоничен живот.

Специален акцент в зелената изложителска зона ще бъдат атрактивни демонстрации на здравословно приготвяне на различни видове храни и напитки, както и на козметични продукти. В тях ще се включат известни личности, които имат отношение към здравословния начин на живот.

Професионален велосипед от фирма Максбайк.
Уикенд за двама в хотел "Перун Лоч", гр. Банско
2 броя изработка на индивидуални ортопедични стелки от "Фуут кеър медикотехническа лаборатория" ЕООД

Организатор на събитието е българското списание за здраве и хармония GoBio. Изданието вече спечели своето първо признание, като получи престижната награда за печатна медия на състоялите се за четвърти пореден път награди за най-добра марка – BestBrandAwards.

Лекции:

10-30-11-30 – Светла Николова – Основни етапи в био земеделието
12.00-13.00 – Надя Петрова – Истината за автоимунните заболявания и как да се справим с тях
14.00-15.00 – д-р Райна Стоянова – Хранене за добър имунитет
15.30-16.30 – Магдалена Пашова – Пълноценното детско хранене от утробата до детската градина
17.00-18.00 – д-р Антоанета Заркова – Храните – полезни за едни и вредни за други според Аюрведа

Спорт:
9.30-10-30 – Йога със Светла Иванова
11-00-12.00 – Комбат екстрийм с Мартин Гаджев
13.30-14.30 – Пилатес с Наташа Радуканова
15.00-16.00 – Зумба с Даво Гарсия
16.30-17.30 – Данс екстрийм със Стелиос Кон

Биокозметика и хранителни добавки
Био храни и напитки
Био базар

Work shop
Домашен хрупкав хляб със "Слънце и луна"
Екоработилнички "Втори живот на старите вещи"
Биоградинка във вашия дом
Домашни здравословни рецепти с Vanilla Kitchen
Колко е полезно киселото мляко от биофермата
Изкуството направи си сам восъчни свещи с "Итра"
Направете си безвреден сапун с етерични масла.

Сподели в: