Биографията на Арнолд Шварценегер – сензационна и толкова искрена

Не е случайно, че Арнолд Шварценегер присъства често в българските новини – освен с участието с филма "Незабравимите 3", през октомври излиза на български език и неговата сензационна автобиография "Зов за завръщане".

Екипът на Издателска къща „Хермес“, носител на правата за България, отправи специална молба към Арнолд Шварценегер да напише кратко обръщение към българските си почитатели. Какво ще пожелае той на родните фенове, какво разказва за личния си живот, за политиката, бизнеса и многото роли, можете да прочетете в неговата вдъхновяваща истинска история.

Очаквайте вдъхновяващата история на най-успелия емигрант в света.

Историята на неговия живот е уникална и той ни я споделя в тази книга.

Роден в години на глад и лишения в малко австрийско градче, като момче Арнолд мечтае да отиде в Америка и да стане кинозвезда.

На 21 години вече живее в Лос Анджелис и е носител на титлата Мистър Вселена. За няколко години става най-великият състезател по бодибилдинг в света.

На 31 години вече има не само диплома по бизнес, но и управлява собствена печеливша компания за недвижими имоти и бодибилдинг.

На 41 години Арнолд Шварценегер е не само една от най-популярните кинозвезди в света, но и обещаваща нова фигура в Републиканската партия.

36 години след пристигането си в Америка става губернатор на Калифорния – седмата по големина икономика в света. Той управлява щата в тежки времена на криза и природни бедствия и прокарва знаменитите закони за екология и реформи в изборния кодекс.

В „Зов за завръщане“ Арнолд Шварценегер за пръв път разказва толкова искрено за живота си.

Сподели в: