Билети с коледни намаления в Театър "Българска армия"

Новогодишни подаръци от Театър "Българска амрия" на цена от 7 лева

За четвърта поредна година Театър „Българска армия” дава възможност на своите зрители да се насладят на нашите новогодишни подаръци, които не се ограничават само до празничните дни, а могат да бъдат отворени и споделени през целия месец ЯНУАРИ!

На 22, 23, 27, 28, 29 и 30 декември, както и на 4 и 5 януари – касата на Театър „Българска армия” ще продава билети за всички представления от афиша на Театъра* на ЦЕНА от 7 лева!

Изберете за себе си, за своите приятели и своите близки – подаръци, които да бъдат отваряни ден след ден, през първия месец на новата 2015!

6 януари (вторник) и 22 януари (четвъртък) – за важните неща, за маловажното в живота и за това всъщност „Колко е важен да бъдеш сериозен” ще ви разкаже Оскар Уайлд с помощта на нашите прекрасни актьори!

7 януари (сряда), 15 януари (четвъртък) и 28 януари (сряда) – можете да се разположите „В полите на Витоша” и да станете свидетели на една историческа любовна история, вплетена в политически промени и проблеми, актуални и днес.

8 януари (четвъртък) – ще се насладите на „Бандитска опера”! Спектакъл, който ще Ви забавлява с премеждията и нравите на измамниците, шмекерите, крадците, леките жени и съвремените бандити. Мюзикъл, в който цялата плеяда от звезди на ТБА ще пеят на живо пред очите Ви под акомпанимента на „Бандити бенд” – Дони, Коцето – Калки и Мишо Шишков. Не пропускайте този спектакъл!

9 януари (петък) и 25 януари (неделя) – комедията на Уилям Шекспир – „Много шум за нищо” ще Ви предложи оплитането и разплитането на една много объркана любов, с хумор и щастлив финал.

10 януари (събота) и 30 януари (петък) – хитовата комедия „Ножица-трепач” ще Ви очаква с нови следи и предизвикателства в криминалния сюжет.

11 януари (неделя) и 23 януари (петък) – в хитовия за няколко поколения зрители – „Секс, наркотици и рокендрол” Ивайло Христов, Дони и Коцето – Калки ще очакват Вас и Вашите приятели, за да отпразнувате заедно именните им дни с много добро настроение и много хубава музика.

12 януари (понеделник) и 24 януари (събота) – ще ви поканим на по бира със симпатичния „Швейк”.

13 януари (вторник) и 31 януари (събота) –  не пропускайте да се докоснете до българския дух, да усетите българската воля и да се срещнете с достойнството на българщината в спектакъла по епохалния роман на Димитър Талев – "Железният светилник”.

14 януари (сряда) в „Завещанието на целомъдрения женкар” – Васил Михайлов, Леонид Йовчев, Гергана Данданова и Тигран Торосян ще Ви преведат през лабиринтите на най-старата история – за любовта, тази на Дон Жуан. Спектакълът се препоръчва на всички настоящи и бъдещи двойки.

На 14 януари (сряда) и 24 януари (събота) – можете да послушате малко „Откраднати разкази” на Камерна сцена „МИРАКЪЛ” от 19:30ч.

15 януари (четвъртък) и 28 януари (сряда) – от 19:30 на сцена „МИРАКЪЛ” Милен Миланов и Александър Дойнов ще ни накарат да се замислим за това, дали вече не сме станали „Емигранти” в собствената си държава.

16 януари (петък) – изненадайте приятелите си със сластния и предизвикателен „Декамерон” по Джовани Бокачо.

17 януари (събота) –  ще узнаете как се дават и взимат „Последни поръчки” от 19:30 на сцена „Клуб – МаксиМ”.

20 януари (вторник) – с българските нрави, родното чувство за хумор, националния гений и най-добрия приятел на човека – кучето „безпощадно” и неуморно ще Ви разсмива и забавлява комедията „Да разлаем кучетата”.

21 януари (сряда) – „ЙЕРМА” ще ви разкаже за водопада от чувства и мисли, който прелива във всяка жена – за даденото и недаденото; за търсенето и изгубването; за любовта и безразличието.

23 януари (петък) от 19.30 на сцена-клуб „МаксиМ” – Николай Урумов ще представи своя моноспектакъл „Лалугер”.

29 януари (четвъртък) – ще потънете в нежните ласки на любовта заедно с Радина Кърджилова, Явор Бахаров и звездната трупа на Театър „Българска армия” в най-лиричната Шекспирова пиеса – „Ромео и Жулиета”.

Най-добрите актьори и съзвездие от прекрасни представления – всяка вечер от месец януари при това само за 7 лева.

*Намалението не важи за спектаклите:
"Възгледите на един учител за народното творчество"
"Възгледите на един учител за всеобщата просвета"
"Камен Донев и "Оркестърчи" " Женитба"

Сподели в: