Билетите за 22-рия София Филм Фест – в продажба от 23 февруари

От днес, 23 февруари – 12 дни преди старта, започва продажбата на билети за прожекциите от програмата на 22-рия София Филм Фест.

Предварителните продажби стартират в Дома на киното, Билетен център НДК, Cinema City Mall of Sofia, Cine Grand Park Center Sofia, Кино Арена Делукс Bulgaria Mall, Euro Cinema и Културен център „G8”.

На разположение имате и онлайн продажби на билети за НДК – Зала 1, кино „Люмиер”, Дом на киното, кино „Одеон”, Френския институт – кино „Славейков”, Културен център на СУ „Св. Климент Охридски”.

ОЧАКВАЙТЕ от 26 февруари и Б И Л Е Т за К И Н О в КЕН – ще го откриете в търговската верига „Фантастико“, в магазини за подаръци, книжарници, барове и още много локации в цяла София.

И не забравяйте за ЗЛАТНИЯ БИЛЕТ – „те са пет, те са ПЕТ“.

Основната цена на билета за кино е 9 лева, а 7 лева е цената за студенти, ученици, пенсионери и хора в неравностойно положение. Допълнителни намаления има за закупуване на количества билети в определени кина. А със специалните карти СФФУ и СФФП (София Филм Фест за учащи и София Филм Фест за пенсионери) се откриват още шансове за гледане на повече кино за съотвените категории зрители.

Пълна информация за ценовата политика на СФФ можете да намерите в печатните издания на програмата на фестивала и на сайта www.siff.bg.

22-рия София Филм Фест наближава – МАРТ е месецът на КИНОТО.

Сподели в: