Билетите за Марк Нопфлър разпродадени – пускат ограничен брой билети за правостоящи от днес

Един от най-великите музиканти пристига за втори път в България. Концертът на Марк Нопфлър е част от неговото европейско турне по повод издаването на най-новата му солова продукция “Privateering”, излязла на 3 септември 2012. Турнето започна през април и ще обхване 25 страни с 72 концерта!

Интересът към концерта на Марк Нопфлър у нас е огромен. Повече от седмица преди дългоочакваното събитие билетите за него бяха напълно разпродадени. По тази причина, след консултация с мениджмънта му, от 22 април в продажба са 500 билета за правостоящи. Те са на цена 40 лв и ще бъдат разпределени по следния начин: 200 бр на партера и 300 бр на втори балкон в зала 1 на НДК.

Легендарният китарист на Дайър Стрейтс явно има огромна армия от почитатели в България. Тя препълни зала 1 на НДК и при предишното му гостуване у нас през 2008 г. Поради големия интерес и тогава бяха пуснати билети за правостоящи, които също свършиха преди концерта.

Носителят на три награди Грами започна турне в подкрепа на новия си албум “Privateering”, ще чуем също и много от предишните му соло проекти, някои от съвместните му проекти, както и класиките на Дайър Стрейтс – по обичайния за Марк стил, съчетаващ рок, блус и фолклорни елементи.

Марк Нопфлър пристига у нас ден преди изявата си след концерт в Истанбул. В четири тира е побрано техническото оборудване за шоуто. Заедно с него пристигат и девет музиканти, с повечето от които той работи от средата на 90-те.

Билетите за правостоящи могат да бъдат закупени от всички каси на Тикетпро в страната, както и онлайн на www.ticketpro.bg

Сподели в: