Билетите за концерта на Kultur Shock свършват

По-малко от 100 билета останаха непродадени за концерта на сиатълската мариачи пънк/метъл шайка Kultur Shock в София! Както знаете, шесторката ще свири в София заедно с Черно фередже и Балканджи за втория рожден ден на Tangra Mega Rock в четвъртък, 6 март 2008 г., в добре познатия "Black Box" до Халите.

Имайки предвид капацитета на клуба, в началото на февруари бяха пуснати точно 1000 билета с цена 16 лв., над 900 от които вече са разграбени. Търговията ще спре веднага след продажбата на ценна хартийка номер 1000, като не се предвижда пускането на допълнителен тираж.

Както се очертава, билети от 20 лв. няма да се продават на входа на клуба в деня на концерта. Напомняме, че малкото, ама наистина малкото останали билети от 16 лв. все още могат да се открият в мрежите на Eventim.bg и Ticketstream.bg в цялата страна, в музикалните магазини "О.Ч.З.", "Дюкян Меломан" и "На тъмно", клуб "Строежа", Sofia City Center, книжарници "Booktrading", бюрата на Вестникарска група "България", магазините на "Germanos", супермаркети "Пикадили" и т.н.

Сподели в: