Билетите за концерта на поп кралицата Мадона в София са на изчерпване

Най-грандиозното музикално събитие на годината – концертът на Мадона в София – ще връхлети България само след четири месеца! Световната поп кралицата ще направи своето уникално по рода си шоу на 29 август (събота)  на столичния стадион Васил Левски.

Още в първия ден на официалното пускане на билетите за концерта в продажба, интересът, който предизвика новината за гостуването на мегазвездата у нас, беше космически! Само за няколко дни секторите на стадион Васил Левски с най-добра видимност към сцената бяха напълно разпродадени Още в първия час свършиха билетите за златната зона пред сцената с капацитет 3000 души на цена от 200 лв., а за рекрдно време след тях беше разпродаден и ВИП секторът (300 лв.), както и всички седящи места (135 и 165 лв.)

Все още има съвсем ограничени количества билети за зоната на терена на цени от 100 и 150 лв., както и седящи места на цена от 110 лв. Билетите за мегашоуто на Мадона могат да бъдат закупени от всички каси на Тикетпро в страната, както и онлайн на www.ticketpro.bg.

Очаква се концертът на суперзвездата в София да бъде истинска експлозия от звук, светлина, специални ефекти, гигантска сцена, пищни декори и костюми и невероятно атрактивна хореография! Сцената, която ще бъде издигната за поп кралицата на стадион Васил Левски е внушително мегасъоръжение, което ще се строи повече от седмица от екип от над 400 души.
Шоуто у нас е част от суперуспешното тукрне на Мадона Sticky & Sweet, което стартира на 4 юли от Лондон. Още след обявяането на първите дати е поставя феноменален рекорд по продажби на билети с напълно разпродадени стадиони в Лондон, Брюксел, Осло, Талин, Хелзинки и Гьотенбург, а Sticky & Sweey затвърждава статуса си на най-успешно турне на соло артист в историята на световната музика за всички времена.

Заради огромния интерес на публиката в цял свят, преди броени дни Мадона добави нови дати към грандиозния си гастрол. Така потвърдените  до сега концертни дати за турнето са двадесет и седем:

04 юли – Лондон, Великобритания
05 юли – Лондон, Великобритания
07 юли – Манчестър, Великобритания
09 юли – Париж, Франция
11 юли – Врхтер, Белгия
14 юли – Милано, Италия
16 юли – Удине, Италия
19 юли – Марсилия, Франция
21 юли – Барселона, Испания
23 юли – Мадрид, Испания
25 юли – Сарагоса, Испания
29 юли – Осло, Норвегия
30 юли – Осло, Норвегия
02 август – Санкт Петербург, Русия
04 август – Талин, Естония
06 август – Хелзинки, Финландия
08 август – Гьотенбург, Швеция
09 август – Гьотенбург, Швеция
11 август – Копенхаген, Дания
13 август – Прага, Чехия
15 август – Варшава, Полша
18 август – Мюнхен, Германия
20 август – Любляна, Словения
22 август – Бугапеща, Унгария
24 август – Белград, Сърбия
26 август – Букурещ, Румъния
29 август – София, България

Безспорно, концертът на Мадона в София обещава да се превърне в най-мащабното музикално събитие, случвало се някога в България. Кати съпорт на мегазвездата преди нея на сцената на стадион Васил Левски ще се качи световноизвестният диджей Пол Оукънфолд.

Сподели в: