Билетите за Али Дъбфайър от Дийп Диш вече в продажба

В столичната зала Фестивална Метрополис откриват парти сезона 2008/2009 с неповторимия Али „Дъбфайър“ Ширазиня от „Дийп Диш“ на 3 октомври (петък).

Две думи за него – след като изкачи върховете на класациите и спечели „Грами“ като част от прогресив хаус легендата Дийп Диш, Али отново е на предната линия на модерната електронна музика, този път с по-минималистичен и твърд, но все така заразителен звук. Няма клуб за хаус в света, където да не се чуе поне веднъж на вечер някоя от неговите продукции или ремикси. Сигурно си спомняте близо 4-те хиляди екзалтирани клабъри, които танцуваха с Дъбфайър повече от 6 часа в същата тази зала Фестивална преди 4 години, когато пак Метрополис организираха дебюта му в България. На 3 октомври, той се завръща в същата зала, но този път с него е и Давид Скилачи, младата надежда на лейбъла  Sci + Tec и препоръчан на Метрополис лично от Джош Уинк.

Първите 200 промо билета на цена от 20 лв са вече в продажба в мрежите на Тикетстрийм и Ивентим, както и на касата на НДК. Нормалната цена за билетите в предпродажба ще е 25 лв, 35 лв ще е цената на входа.

* * *

Световната премиера на Buena Vista At Carnegie Hall (World Circuit) е на 13 октомври
"Зуко 103" ще изнесат концерт в София на 24 октомври

Сподели в: