"Бизнес мама" – еднодневен семинар за стартиращи онлайн предприемачи

На 11 юни, в 9:30, в Серендипити – пространство за общуване, ще се проведе еднодневен семинар за стартиращи онлайн предприемачи.

“Бизнес мама” е името на първото по рода си обучение, предназначено за бъдещи интернет предприемачи с начални познания в областта. Вдъхновено от консултантската дейност на опитни и дългогодишни интернет специалисти, които виждат все по-голямата нужда и желание хората да работят от дома си или близо до семейството си и да реализират сами своите идеи за онлайн бизнес.

Цена на билети, повече информация за събитието, лекторите и програмата, може да намерите тук:

Какво?
Еднодневен обучителен курс, който има за цел да даде основни познания и да изгради фундамента от знания на стартиращи интернет предприемачи.

За кого?
Събитието е подходящо за хора, които биха искали да използват пълните възможности на интенрет и да реализират своите идеи, мечти и планове в мрежата. Изключително подходящо за жени в период на майчинство или дами, които търсят начин да останат близо до децата си, генерирайки собствени доходи за себе си, децата и семейството си. Подходящо и за хора, които желаят да са независими и да работят извън офис и без ограничения в локацията и физическото си местоположение. Не изклюваме и все повечето татковци, които си взимат “отпуск по бащинство” и изпитват истинско удоволствие от оставането вкъщи и грижата за децата.

Защо?
Обучението ще даде възможност за изграждане на успешен бизнес проект, уебсайт или създаване на интернет бизнес, базиран на съществуващ офлайн бизнес.

Как?
В рамките на един ден, лекторите ще ви представят своята структурирана гледна точка за това какво трябва да знаем и какво да избягваме при стартиране на бизнес в интернет. Ще споделят дългогодишния си личен опит. Всичко това ще бъде подкрепено с много примери и споделени добри и лоши практики от България и света.

Необходима компетенетност?
Събитието е подходящо за хора с базисни компетенции в областта на интернет и онлайн присъствието. След завършеното обучение, всеки ще има възможност сам да задвижи и стартира успешно своя проект.

Сертификат
Всеки участник получава сертификат за обучението си.

Допълнителна информация тук.

Сподели в: