Бижута от пластмасови бутилки, спорт и музика на 30 август в Бургас

На 30 август, от 10:00 часа до вечерта, на Пантеона в Морската градина в Бургас ще се проведе празника"Живей активно" – спорт, музика, емоции, екосъобразен и здравословен начин на живот. В късния следобед ще се състои концерт на популярни български певци. Пригответе се да чуете Лора Караджова, Рафи, Лео, Играта, Skiller, Сантра, Кристина Дончева, Ангел Ковачев, Павел и Венци Венц.

Специално за празника ЕКОПАК ще отвори щанд, където ще можете да научите повече за разделното събиране на отпадъци и да си направите бижута от стари пластмасови бутилки.

Три паралелни похода ще тръгнат в 10:00 ч. от Пантеона – с колело от Моста в Морската градина, с ролери и скейт от Графична база-Бургас и пешеходен поход от Културен център „Морско казино”. Трите лъча ще се съберат пред Пантеона, откъдето заедно с едни от най-обичаните български спортисти и популярни личности ще поемат към Морската градина и Градския плаж.

През целия ден край морето ще бъдат организирани десетки семейни игри, волейбол, футбол, водна топка, Heal Fit Gymnastics, Beat-Box, зумба, готвене, Kangoo Jumps и забавления за домашни любимци. Редица спортни знаменитости ще станат част от ЖИВЕЙ АКТИВНО! в Бургас, за да демонстрират колко важен и полезен е балансираният и активен начин на живот.

Събитието се организира с подкрепата на Община Бургас и е част от отбелязването на 10-тата годишнина на инициативата на Нестле България за балансирано хранене и активен начин на живот.

Снимка: Блог ЕКОПАК

Прочетете още:
Д-р Гайдурков представя книгата на д-р Фърман "Да се храним, за да живеем"

 

Сподели в: