Бернар Вербер „Ние, боговете“

Очаквайте най-новата книга на Бернар Вербер – най-четеният писател във Франция, преведен на 30 езика и издаден в 15 милиона екземпляра, отдавна познат на българската публика с трилогията си за Мравките и книгите „Танатонавтите“, „Върховната тайна“ и „Империята на ангелите“. 
Книгата „Ние, боговете“ – първата част от трилогията „Цикълът на боговете“. „Ние, боговете“ (Превод: Георги Ангелов, 320 стр.) е шестата книга на Вербер, която „Колибри“ издава. Действието се развива някъде далече, на остров, наречен Еден, в град наречен Олимпия, където е разположена институцията – Школа за богове. В нея преподават олимпийските богове, натоварени да обучават своите ученици в изкуството да се управляват хората, за да им бъде вдъхнато желание да оцеляват, да строят градове, да воюват, да измислят религии или да издигат своето съзнание. В новия випуск се появяват кандидат-богове, сред които Мерилин Монро, Мата Хари, Анри Матис и още. Там ни очакват много интриги, престъпни намерения и любовни разочарования, защото дори боговете в книгата на Вербер не са обречени на вечно щастие.  
 
С покупката на всеки екземпляр от „Ние, боговете“ (цена 19 лв.) читателят получава безплатно новелата „Кармичният часовник“, а тези, които притежават електронни четци могат да я свалят и прочетат на следния адрес в интернет:
http://biblio.bg/Кармичният-часовник/Бернар-Вербербер/978-954-529-940-7-214

Сподели в: