Белослава,Tri O Five, Free Style, WahTony и Mr. Moon с участие в Пловдив

В края на жаркото лято и само броени дни преди идването на есента артистите на Music Clinic Records ще ви отведат на двудневен музикален санаториум.

За място за лечебната среща са избрани конюшните на царя в старата част на Пловдив, а датите са 30 и 31 август (четвъртък и петък). В продължение на две вечери под звездите Белослава,Tri O Five, Free Style, WahTony и Mr. Moon ще лекуват посетителите с много авторски соул, фънк и поп елементи. В първата вечер от събитието на сцената ще се качи Белослава, за да ни отведе на пътешествие из дебрите на неподправения ар енд би и соул, изпълнявайки емблематични парчета от новият си албум. Преди нея вечерта ще открие с едночасов сет диджеят Mr. Moon.

Във втората част (31.08) от музикалното лечение ще се присъединят фънк и соул момчетата от Tri O Five. Заедно с тях под звездното небе на града на тепетата ще се качи и пловдивската група Free Style, част от която е нашумелият напоследък Бобо.

Не са забравени и любителите на афтър партитата. Специално за тях след всяка от двете вечери е предвидено парти в градината на Plazma, където диджеите от лейбъла на Music Clinic Records (Mr. Moon, DJ Ilko, BrownSugar и WahTony) ще завъртят едни от най-хитовите парчета в свои собствени авторски сетове.

Билетите за двете вечери на събитието са на предварителна цена от 18 лева и могат да бъдат закупени от TicketPro България и в мрежата на неговите партньори. В деня на фестивала входът е 20 лева за двете вечери и еднодневен пас за 10 лева.

Сподели в: