Белослава представя песента и клипа на "Няма"

На 22 март, от 23.00 ч., в Sofia Live Club Белослава ще представи новата си песен "Няма" и видеото към нея.Това е втората композиция от предстоящия нов албум на певицата и се казва „Няма“. В нея отново времето има главна роля. Историята е посветена на онова бъдеще, в което нас вече няма да ни има и някак естествено разказаното в песента ни приканва и напомня да живеем всеки миг, да обичаме, споделяме, пътуваме и мечтаем сега – неща, които понякога забравяме или оставяме за друг път, а често друг път няма.

Едновременно с това в „Няма“ всичко е притихнало и сякаш забавило ход, като че ли самото време спира да има значение и това, което ни остава, е да се огледаме наоколо и да изпитаме щастие от това, че сме тук и сега.

Музиката на песента е с подчертано китарен звук, дело на Антони Рикев, който заедно с Белослава е съавтор на „Няма“ и аранжор на композицията.

Видеоклипът към „Няма“ разкрива живота на една фантастична, модерна, смислена двойка, която изживява плътно всеки миг, споделя радостта от живота и основното, което я води, е любовта. Пламена и Николай по съвършен начин открехват вратата на интимния си свят и ни насочват към малките, важни неща от всеки ден, всеки споделен миг и всяка минута на близост.

Втората серия от приказките за времето е заснета от фотографа Темелко Темелков.

Освен че ще видят красивата история на Пламена и Николай, изпята и нарисувана чрез музика от феята на любовта Белослава, присъстващите в Sofia Live Club ще имат удоволствието първи да чуят и още две съвсем нови композиции.

Музикалните партньори на Белослава в този разказ за любов, мечти и щастие ще бъдат Живко Петров, Димитър Семов, Антони Рикев и Росен Захариев.

Билетите за концерта вече са достъпни в мрежата на Eventim на цена от 10 лв. В съботната вечер, на място в клуба входът ще е на стойност 15 лв.

Сподели в: