Белослава представя "Когато има защо…” с концерт в София на 28 април

На 28 април в зала „България” е премиерата на новия албум на Белослава

След шест години нетърпеливо чакане на третия студиен албум на Белослава, дойде моментът за нашата официална покана към всички, които искат да го чуят. Премиерата на „Когато има защо…” ще бъде на 28 април в залаБългария” от 20:00 часа.

"С настъпването на пролетта каним всички на официална премиера на третия албум "Когато има защо…" в достолепната зала "България", сред звуците на аристократичния "Арена Оркестра" с концертмайстор Пламена Жекова, духа на оживялото акустично диско и комбинацията на музиканти от нивото на световната сцена." – с тези думи Белослава лично отправя покана към феновете си за премиерата.

Музикален продуцент и автор на музиката в „Когато има защо…” е Живко Петров, а в записите участват Димитър Семов, Антони Рикев и Калин Вельов, както и тромпетистът Венцислав Благоев и саксофонистът Васил Енчев, заедно с уникалните гласове на Елена Кокорска и Александър Славчев.

„Музиката в албума прилича на късен летен следобед пълен с чисти звуци между истински приятели”, казва Белослава за „Когато има защо…”. Албумът събира някои от любимите ни и познати песни от последните години, като „Празен поглед”, „SupperGirl”, “Всяка година по същото време…” и др.

На концерта в зала „България” посетителите ще могат първи да си купят албума. Билетите в мрежата на Eventim.bg и касата в зала „България” са в продажба, на цена от 35 лева.

Сподели в: