Белослава, Мария Илиева, Любо и Орлин Павлов подаряват "Коледно сърце"


На 9 декември, в зала 1 на НДК Белослава, Мария Илиева, Орлин Павлов и Любо ще подарят на публиката своята песен"Коледно сърце". Тя е написана от Живко Петров за албума на Белослава „Слушай ме“. Сега, обаче, неговият позитивен и топъл заряд, с абсолютно нов аранжимент и различен прочит, включващ гласовете на Мария, Орлин и Любо, ще накара публиката да мечтае за Коледа по време на концерта в зала 1 на НДК на 9-ти декември. Именно на събитието с мото „Ние избрахме музиката“, песента  „Коледно сърце“ ще бъде изпълнена за първи път пред публика в новата си версия.

Текстът е на Белослава, която по своя неповторим начин е успяла да вплете в него вълшебството на очакването да дойде Коледа. Самата тя сега отново влезе в студио за запис на песента, която се ражда за нов живот в интерпретация, вплитаща уникалното присъствие на всеки от четиримата изпълнители. С „Коледно сърце“ всички сърца в зала 1 на НДК на 9-ти декември ще се слеят в едно празнично, туптящо сърце, разпръскващо магията на музиката!

Концертът на Живко Петров и приятели ще зарадва публиката с изцяло нови аранжименти на добре познатите и обичани песни на изпълнителите, които ще видим на сцената, и с неочаквани дуетни комбинации между Мария, Белослава, Орлин и Любо. Музикалният пейзаж ще бъде още по-пъстър с участието на „Арена Оркестра“ с концертмайстор Пламена Жекова, както и останалите две трети от JP3 – Димитър Семов и Веселин Веселинов-Еко.

Към всички тях на сцената ще се присъединят и Росен Захариев-Роко (тромпет и перкусии) и Ангел Дюгеров (китара), заедно с топлите гласове на Елена Кокорска и Александър Славчев.

Концертът „Ние избрахме музиката“ се осъществява с любезното съдействие на Vivacom.
Билети, на цени от 20 до 40лв., могат да бъдат закупени от мрежата на Ticketpro.

Снимка 2: Светослав Караджов

Сподели в: