Без подгряващ изпълнител за концерта на Mr. Big

Броени дни остават до концерта на рок бандата – Мистър Биг! Музикантите  пристигат у нас в деня на концерта си, който ще се състои на 1 октомври, четвъртък, в столичната зала Универсиада. След наскоро обявения дългоочакван реюниън на групата, това ще бъде първото гостуване на нашумялата от 80те банда в България. Музикантите пристигат в оригинален състав  – Ерик Мартин (вокал), Пол Гилбърт (китара), Били Шиън (бас) и Пат Торпи (барабани). Концертът на Мистър Биг в София ще бъде откриващ за осмото поредно издание на най-мащабния музикален фестивал у нас Арена Музика 2009.

Билети за концерта на Мистър Биг в зала Универсиада могат да бъдат закупени на цена от 40 лева от всички каси на Тикетпро България в страната и онлайн на www.ticketpro.bg. В деня на концерта цената на билетите ще бъде 50 лева.

Четиримата музиканти пристигат в България с частен самолет от Прага и ще бъдат настанени в самостоятелни апартаменти в луксозен столичен хотел. В менюто за вечеря на ВИП гостите са включени специалитети от азиатската кухня, както и специално приготвени морски дарове. За целта организаторите на концерта са наели професионални азиатски готвачи от луксозен столичен ресторант, които на място ще приготвят храната за музикантите от Мистър Биг минути преди да им бъде сервирана.

Подгряващи групи от българска страна за концерта няма да има. Мистър Биг се очакват да излязат на сцената на зала Универсиада около 20:30ч. Шоуто ще продължи около два часа и в него ще бъдат включени най-силните хитове на групата за последните двадесет години.

Концертът на Мистър Биг в България е последният от европейската част на турнето “Reunion Tour 2009”. От 10 октомври гастролът ще продължи с концерти в Индия, Тайланд, Сингапур, Бали и Южна Корея.

Сподели в: