Безплатни уроци по танци с най-добрите инструктори в страната

Поредица от целодневни уроци по танци с най-добрите инструктори по латино, салса, зумба, хип-хоп и брейк организират продуцентите на столичния танцов фестивал Fanta Dance Festival. В следващите месеци няколко поредни уикенда преподаватели от най-популярните танцови школи у нас съвсем безплатно ще учат деца и възрастни на латино и хип-хоп стъпки. Организаторите от Fest Team са предвидили по едно танцово събитие месечно в София и едно във Варна.

В събота, 21 януари, Сити център София ще се превърне в танцова сцена за един ден. Напълно възможно е да научите движенията на любимите си танци за няколко часа, а ако си осигурите практика по време на всички следващи уъркшопи, ще затвърдите уменията си. Водещ на танцовото събитие ще бъде очарователната гимнастичка Симона Пейчева.

От 10:00 до 12:00 започват шоу представленията и специалните уроци за деца с инструкторите Ани Дончева и Dance Academy, Palante и преподавателите от школата на Алфредо Торес. Точно по обяд стартират танците за възрастни със ZUMBA за раздвижване. Шоу програми във всички стилове салса и анимация след уроците очакват посетителите oт 12:30 до 16:00, във втората латино част на танцовия ден.

В третата, street dance част на деня, танцьорите от The Center и Electric Force Crew, Dance Zone и много други ще демонстрират стъпките на МTV денс, хип-хоп, брейк денс, София стайл рап.

Опитайте нещо ново, започнете да танцувате. Можете да го направите напълно безплатно още този уикенд.

Още на Kafene.bg:

Програмата на Студио 5 от 22.01 до 29.01

Студио за творчество arteLIKa представя ателие "Кукли със сърца" и "Курс по керамика за начинаещи"

Сподели в: