Безплатни любовни серенади и томбола с награда самолетни билети в “Дните на любовта“

Водеща европейска авиокомпания организира безплатни романтични серенади по повод предстоящия празник „Св. Валентин”. В тях могат да се включат всички обичащи любовта и пътуванията, които искат да изненадат по интересен начин своята половинка за 14-ти февруари.

В обявените от easyJet „Дни на любовта“ (4-10 февруари 2013 г.), всеки може да изненада своята половинка с безплатна серенада. Влюбените български двойки могат да се поздравят с романтичните музикални изпълнения в най-новия търговски център Bulgaria Mall. Участниците ще участват в томбола за безплатни самолетни билети за двама до най-новите дестинации на авиокомпанията от София – Берлин Шьонефелд и Лондон Станстед.

Събитието за Св. Валентин продължава традицията на easyJet да организира атрактивни публични събития, които променят духа и атмосферата на градската среда в София. Сред досега провежданите събития са най-масовият бой с яйца на Великден, който се провежда всяка година , испанска сиеста в центъра на града, английско чаено парти, конкурс за любовни пожелания и игри във фен страницата на компанията във Facebook.

Сподели в: