Безплатен семинар на Лучия Джованини

За радост на многобройните й български почитатели, Лучия Джованини отново пристига в София, а повод за гостуването е българското издание на „Толкова различен живот”. Книгата ще бъде представена на 29 юни от 19:00 ч. в литературен клуб „Перото”, НДК.  Заедно с това тя ще изнесе и безтплатен семинар на тема "Различен живот".

Какви са вашите таланти? Съществува ли механизъм за тяхното усъвършенстване? По какъв начин смисловите значения, които давате на събитията, влияят на поведението ви? Възможно ли е да превърнете недостатъците си в предимства?

„Толкова различен живот” ще ви подскаже: как да преодолеете страховете си и да прегърнете промяната, как да разчупите мисловните рамки и да се научите да грешите, как да подобрите отношенията си с другите и да редуцирате пътя от мечтата до нейното осъществяване.

За да разясни идеите си, Лучия Джованини се уповава на много конкретни епизоди и реални случки, в които герои са хора, участвали в организираните от нея бизнес срещи и семинари през последното десетилетие.

Авторката на „Освободи живота си” отново ни насърчава да поемем по пътя към себепознанието. Защото е важно да станем такива, каквито сме всъщност.

Сподели в: