"Безкрайна нощ" от Мартин Ралчевски излезе на английски в електронна книга

"Безкрайна нощ" от Мартин Ралчевски съвсем неотдавна излезе на английски език като електронна книга в Амазон. Още една хубава новина за българската литература. „Безкрайна нощ“ е първата книга на автора. След него той написва още романи и разкази: „Горски дух“, „Полубогиня“, „30 паунда“ (предложен за роман на годината 2013), „Измама“ и "Емигрант".

Повече за книгата:

"Безкрайна нощ" ("Сиела", 2008) е роман, засягащ голяма част злободневни теми и проблеми от нашата цивилизация, пречупени през призмата на вечно жадуващата за щастие човешка душа. Историята на главния герой е всъщност и история на онези от нас, които искат да повярват в своята собствена звезда, но нямат смелостта да го сторят. На всички тях им предстои едно трудно, но пречистващо пътуване, което е в състояние да ги отведе там, където въжделенията стават възможни, а мечтите се сбъдват.
Поради силния читателски интерес през 2013 г. романът е преиздаден.

* * *
Вълнуваща книга! Неповторима откъм динамика, емоции, разсъждения, факти, срещи с хора! Авторът съчетава интуиция, интелигентност, ерудиция, пластичност на езика, висок художествен стил, познания за света и живота. Книгата е едно пътуване в света и към сърцето и душевността на човека. Пътуване, което всеки трябва да предприеме, за да не изживее безсмислено дните си на земята. Mога да кажа спокойно и без замисляне, без задръжки и многоточие – Мартин Ралчевски е талантлив автор и заслужава вниманието на читателите! Като алчен негов почитател очаквам с нетърпение всеки следващ негов роман!
Христина Панжаридис, писател

Вижте още:
Мартин Ралчевски: Щастието дреме в сърцата на всички
Мартин Ралчевски: Голямата ми мечта бе да напиша книга
 

Сподели в: