БГ съпорт за концерта на W.A.S.P. в София

Sheky &The Bloodrain ще са подгряващата банда в концерта на американските хеви метъл легенди W.A.S.P. на 17-ти ноември в София. Малко преди Blackie и компания да разтърсят зала “Христо Ботев”, с парчетата от албума Babylon, от сцената като гръм ще се изсипят последните творения на Sheky &The Bloodrain, които бандата ще включи в предстоящия си дебютен албум.

Sheky &The Bloodrain са: Ивайло Ранов (вокал), Стефан Стефанов (китара), Стоян Радин (бас китара) и Иван Петров (ударни), а четиримата обещават да се предствят достойно пред феновете и гостите.
  
Концертът на W.A.S.P. в зала “Христо Ботев” на 17-ти ноември (вторник) е с начaло 20.00ч. Шоуто с Blackie Lawless ще бъде част от предстоящия Beast of Babylon Tour 2009, а България е сред първите държави в графика на обиколката.

За пореден път Blackie показва специалното си отношение към българските фенове и готовността си да се срещне лично, с най-верните от тях. Идолът е потвърдил на организаторите от LOUD CONCERTS среща в backstage, преди концерта. Всеки, който закупи билет от мрежата на Ticketstream.bg (или вече е закупил от там) ще има шанса да спечели тази изключителна възможност. Всички закупени електронни билети ще участват в томбола, която ще бъде изтеглена на 10-ти ноември, седмица преди събитието. Имената на късметлиите и номерата билетите им ще бъдат обявени в същия ден, в интернет сайта на Ticketstream.bg.

Билетите за концерта на W.A.S.P. в София в момента са с цена 35лв, а в деня на събитието ще се продават по 45лв. Местата за продажба са: ексклузивно в мрежата на Ticketstream.bg , магазините на Office1Superstore, M-Tel, М-Свят и в Билетен център в НДК. Деца до 7 годишна възраст ще бъдат допускани в залата без билет, но задължително с пълнолетен придружител, притежател на билет.

Сподели в: