БГз представят и ново видео на Reggae is good for you!

Клипът към песента „Дреме ти” показва бандата на любимите им места в София

Още изненади подготвят ска/фънк/реге агентите от БГз по случай представянето на втория си албум „Ново начало” на партито Reggae is good for you! този петък, 19 октомври, в клуб Mixtape5.

Освен представянето на новия албум, по време на концерта ще се състои и премиерата на клипа към първия сингъл от него – „Дреме ти“.

Снимките на свежото видео се състоят само в един ден и показват емблематични за групата места, в които преминава по-голямата част от времето им – репетиционната, баскетболното игрище, градината около НДК… Самите членове заявяват, че видеото няма специални ефекти, каскади или концепция, а просто представя същността им.

Първото есенно издание на Reggae is good for you! ще наблегне на балканския принос към ямайския звук, като гостите, които ще се присъединят към БГз, са Zafayah и хърватите Balkan’s Hi-Fi, които ще представят своя нова продукция за първи път пред публиката на партито.

Допълнителен бонус пък е, че на място новият албум на БГз ще се продава на преференциални цени, а за първите 50 посетителя ще има специални подаръци.

Билети за Reggae is good for you! могат да се закупят на цена от 10лв в мрежата на www.ticketstream.bg. В случай, че има останали бройки, на входа цената им ще бъде 12лв. Стартът на събитието е в 22h, а непълнолетни ще бъдат допускани с нотариално заверена и подписана от двамата родители декларация.

Reggae is good for you! е организирано от Jamaica Air Force radio show и се провежда с приятелската подкрепа на Sailor Jerry и Henrick`s gin и медийното съдействие на Timeart.bg, MySound.bg, Stashbg.com и Stand.bg.

Сподели в: