Бари Сийл: Наркотрафикантът

В „Бари Сийл: Наркотрафикантът“ на Universal Pictures Том Круз отново работи с режисьора на „На ръба на утрешния ден“ Дъг Лиман („Самоличността на Борн“, „Мистър и мисис Смит“).

Това международно приключение е по налудничавата (но истинска) история на пилота мошеник, който съвсем неочаквано е вербуван от ЦРУ за една от най-мащабните операции под прикритие в Америка.

В базирания на действителна история „Бари Сийл: Наркотрафикантът“ играят още Домнал Глисън, Сара Райт, Е. Роджър Митчъл, Джеси Племонс, Лола Кирке, Алехандро Еда, Бенито Мартинез, Кейлъб Ландри Джоунс и Джейма Майс.

Продуциран от носителя на Оскар Браян Грейзър („Красив ум“), Браян Оливър („Черният лебед“) и Тайлър Томпсън („Еверест“), както и Дъг Дейвисън („От другата страна“) и Ким Рот („Вътрешен човек“). Сценарист е Гари Спинели.

„Бари Сийл: Наркотрафикантът“ напълно влиза в рамките на жанровата категория, към която е определен (трилър). Още от първите кадри се усеща високата динамика на целия филм. Постоянното движение приковава вниманието на гледащия, за да не го остави безразличен до самия край. Моментните експлозии и неочаквани обрати зареждат с адреналин. Комичните ситуации са „малка глътка въздух“ от напрегнатите моменти, но същевременно допълват и подсилват цялостната атмосфера на филма. Реалните лица и събития допълнително усилват усещането за цялостно „потапяне“ в продукцията.

Сподели в: