Балканската звезда Горан Брегович с концерт в България на 29 ноември

Концертът на балканската звезда Горан Брегович, заедно с неговия "Оркестър за Сватби и Погребения" ще се състои на 29 ноември в зала “Арена Армеец” (София) от 19:00 часа, информираха от "Loud Concerts".

Феновете на Горан Брегович ще могат да чуят любимите си хитове от албумите и саундтраците му, както и песни от последния албум на ГоранAlkohol”.

Горан Брегович е отговорен за хитове като “Mesecina” и “Kalashnikov” и е един от най-значителните автори на филмова музика в Европа. Всепризнат като посланик на Балканската музика по света, музикантът има зад гърба си десетки албуми и саундтраци, сред които и култовите записи към филмите “Ъндърграунд” и “Аризонска Мечта” на Емир Костурица, с който си партнират от години насам. В основата на неговия “Оркестър за Сватби и Погребения” стоят циганският духов оркестър, традиционните български полифонии, електрическата китара и православен църковен мъжки хор.

Билетите за концерта на Горан Брегович в София са в продажба в мрежата на Ticketstream. Местата, от които ще могат да бъдат закупени са магазинитe Office 1 Superstore, TBI credit, M-Tel, Orange, Multirama, Technomarket, Билетен Център на НДК, както и онлайн на www.ticketstream.bg и www.loudconcerts.bg. Ценовите категории на билетите са от 25, 30, 35, 40 и 55 лв. в зависимост от местоположението в залата.

Сподели в: