Аsian Dub Foundation Soundsystem на живо в София Лайв Клуб

Култовата британска електронна инди банда Asian Dub Foundation се завръща в България този петък за концерт в София Лайв Клуб. На 26 април родните фенове ще чуят новия саундсистем формат на Asian Dub Foundation, който ще бъде придружен  от специално аудио-визуално шоу.  В София по покана на ReelFeel и с приятелската подкрепа на ирландското уиски Bushmills ще пристигнат  DJ Sun-J, МС Aktarv8r, Nathan Flutebox  и перкусиониста Prithpal. Те са ни подготвили много различни като стил изпълнения, сред които ще са и едни от най-големите им хитове като „Flyover”, “History of Now”, „Satpal Ram’’ и „Rebel Warrior“.

Asian Dub Foundation са една от най-забележимите музикални формации през последните 20 години. Енергични и със собствен стил, бандата умело комбинира в музиката си хип-хоп, рага, дъбстеп и дръм‘н‘бейс.  Свирили са заедно с имена като Public Enemy, Beastie Boys и Sinead O’Conner, печелили са редица награди, а музиката им редовно попада в различни кино продукции и саундтракове на видео игри.

В София саундсистемата на Asian Dub Foundation ще бъде озвучена от Maurizio Cianciaruso, саунд инженера на Gorillaz и Mad Profesor. От българска страна ще чуем диджей сета на SOULIZATION – мулти инструменталист, диджей и продуцент, известен със съвместната си работа с групи като Pyromania, Plastic Hi Fi, Phuture Shock, D2 и много други.

Билети за концерта може да намерите в мрежата на Eventim. Повече информация за това събитие може да откриете на сайта www.reelfeel.bg и официалната страница във фейсбук facebook.com/reelfeel.

Сподели в: