Аnthony Pappa кацна на летище София

Днес Клуб Escape с гордост посреща Аnthony Pappa – без съмнение един от най-добрите световни DJ-и и амбасадори на клубната култура!

Сякаш мина толкова време откакто Pappa не е правил чест на изтънчената софийска публика с музикалният си талант и уникален формат. За тези, които са го слушали – „Вие знаете какво да очаквате”, а за тези, който още не са чули Anthony…”Бъдете готови”! Вие ще получите сет от progressive до house, през минималистик breaks и фънки acidy tech house …какво ли повече е нужно за една незабравима петък вечер.

Австралиецът, който предпочита да живее в Англия, е на първа линия на международната dance music сцена вече повече от 10 години и знаейки колко е постигнал не е за вярване, че е само на 33.

Не изпускайте шанса си да се заредите с енергията на специалният му 3 часов extended сет – смесица от безкомпромисен подбор и технически умения от най-висока класа (не трябва да забравяме как едва 15 годишен Anthony грабва титлата DMC Champion на Австралия)! Една автентична супер звезда…и точно толкова неподправено порядъчен човек – представяме ви Anthony Pappa.

Mястото – клуб Escape.

Сподели в: